HOME   |   MAIL   |    KONTAKT

CENTRAL MØBLER ER GRUNDLAGT 1927 I ODENSE AF SNEDKERMESTER A.P. HANSEN

4 generationer - 90 år med designmøbler...

 

Foldestolen

by

 Mogens Koch

Foldestolen/MK99200

Mogens Kochs foldestol har været synonym med fleksibelt møbelhåndværk siden den første prototype blev fremstillet tilbage i 1932.

Foldestolen er Mogens Kochs vision af et møbel, der skal være let at transportere, og som samtidig er æstetisk indtagende, om den befinder sig rundt om spisebordet eller ude på terrassen. Det enestående ved den måde stolen er bygget på er, at når man sætter sig i den, stabiliserer den sig selv automatisk og sikrer en behagelig siddeoplevelse. Stolen er ligeledes nem at pakke væk, grundet sin simple foldemekanisme, hvor stolens påmonterede messingringe sikrer en let glidende bevægelse.

 

Foldestolen fås i oliebehandlet bøg og mahogni. Betræk til stol og siddepude fås i natur lærred og læder i udvalgte farver. Armremme er altid i natur kernelæder.

 

Design Mogens Koch

Carl Hansen

Central Møbler Odense AS

Magnoliavej 3-5

5250 Odense SV

+45 6617 5436

Åbent:

Man-torsdag 9.30 - 17.30

Fredag 9.30 - 19.00

Lørdag 10.00 - 14.00

EN SERVICE DU IKKE FINDER ALLE STEDER!

- som en naturlig del af vores service bliver alle møbler leveret og samlet i dit hjem.  Ligesom vi tager den tomme emballage med igen !

Reoler monteres på væg mod et gebyr på kr. 125,- pr. enhed.

- følg os på Facebook

ERHVERVSAFDELING

Central Møbler ERHVERV skaber fleksible og individuelle løsninger, der fremmer kreativitet, velvære og øger effektiviteten.

Kontakt Jørgen Lunde!