HOME   |   MAIL   |    KONTAKT

CENTRAL MØBLER ER GRUNDLAGT 1927 I ODENSE AF SNEDKERMESTER A.P. HANSEN

4 generationer - 90 år med designmøbler...

 

AT KUNNE VÅGNE UDHVILET HAR VÆRET

VORES DRIVKRAFT I FLERE GENERATIONER

 

Søvnen er vores passion

Hos Hästens er søvnen vores passion. Det er vores mission at ændre verden gennem søvn. Så for at give den bedste søvn i verden skaber vi den Bedste Seng. Og som Sveriges ældste sengeproducent har vi forbedret den lige siden 1852.

Med visionen at give verden den bedste søvn og derfor den bedste seng kan man ikke skyde genvej. Vi bruger kun de bedste naturmaterialer i vores senge. Bæredygtigt krøluld, bomuld, uld, hør, svensk fyr og stål sikrer den ultimative komfort, støtte, kvalitet og holdbarhed.

På grund af vores naturmaterialer giver Hästens senge en dybere og mere naturlig søvn. Søvn i en Hästens seng virker mere restituerende og foryngende. Den giver naturlig energi, bedre humør og et mere ungdommeligt udseende, hver eneste nat og hver eneste dag. Den gavn, du får af søvnen, påvirker din livskvalitet ved at gøre dig sundere og gladere.

Efter 160 år skiller Hästens sig fortsat ud i branchen på grund af sit fokus på kvalitetshåndværk, naturmaterialer og udsøgt design.Det er søvn.

Kig ind til Central Møbler og få kvalificeret vejledning om Hästens senge.

 

 

HÄSTENS RAMMESENGE

Fotos: Hästens Marquis 180x200

Hästens Rammesenge

Vi er stolte af at præsentere Hästens rammesenge.

Vidunderligt bløde, fleksible og behagelige giver de

dig en sund søvn. Sengens indre skjuler dobbelte,

patenterede fjedersystemer, som forener vores solide,

professionelle tradition med den nyeste fjederteknologi

- hvor det 19. og det 21. århundrede mødes.

I det indre af Hästens rammesenge ligger dobbelte, patenterede fjedersystemer. Det øverste fjedersystem til overfladeblødhed og derunder et Bonell-fjedersystem til dybtliggende støtte. l 2006 lancerede vi et nyt, patenteret fjedersystem til den øvre del, som er unikt i senge-branchen.

Og i 2009 var vi stolte over at lancere et underliggende, patenteret fjedersystem. Hastens Deltabonell, et unikt, nyt Bonell-fjedersystem.

Denne sengeteknologi, som er baseret på mere end 150 års unik ekspertise inden for sengeproduktion, betyder, at man kan nyde senge, som er endnu mere fleksible og aflastende end før. Din Hästens seng støtter kroppen fra isse til fod og giver optimal blodcirkulation.

Gør dig klar til at opleve Hastens Superia Il, Hastens Excel II og Hastens Marquis med dobbelte, patenterede fjedersystemer.

Dobbelt så gode.

 

HÄSTENS KONTINENTALSENGE

Fotos: Hästens Luxuria 180x200

Hästens Kontinentalsenge

I største hemmelighed har Hastens generation af kontinentale senge taget form. En generation af senge, hvor vi har valgt at se bagud for at få inspiration til at gå fremad. Hastens kontinentale senge er endnu bedre, endnu mere komfortable og bygget med endnu bedre håndværksmæssige teknikker.

Med den nye generation af kontinentale senge er vi gået tilbage til vores rødder og har udviklet senge, som i endnu højere grad bygger på vores mesterlige håndværkstradition og ekspertise.

De kontinentale senge har flere lag af krøluld, bomuld og uld end nogensinde før, og i modsætning til tidligere kontinentale senge har vi fordelt krølulden i flere og tyndere lag adskilt af m embraner af bomuld og uld. Den unikke lagdeling kræver stor dygtighed. Vores erfarne sengemestre lægger tid, passion og stor koncentration i at

samle lagene med håndkraft. Det er en fantastisk teknik, som giver bedre støtte og gør overfladen blødere og mere fleksibel. Det giver sengen et vidunderligt, luksuriøst præg. Vælg Hastens 2oooT II, Hastens Proferia, Hastens Auraria eller Hastens Luxuria, og få løftet din søvn og dit velbefindende op på et helt nyt niveau.

 

Håndlavet

Hver eneste seng er skabt med den største omhu og en unik maskine. Den har fem fingre og kendes bedre under navnet “hånd”.

En seng som er en konge værdig!

Hästens er stolt over at være udnævnt til leverandør til Hans Majestæt Kongen af Sverige.

I en verden af masseproducerede senge skiller Hästens sig ud med sin tro på, at der kun er én måde at skabe et sandt mesterværk på – i hånden. Hver eneste Hästens-seng er fremstillet med stolthed og omhu udelukkende af naturprodukter af et team af dygtige håndværkere på vores historiske fabrik i Köping i Sverige. Hver eneste håndlavede seng er skræddersyet til dine personlige specifikationer. Sådan har vi bygget senge i mere end 150 år, og det er en filosofi, som er givet videre igennem fem generationer.

 

 

 

Naturmaterialer

I 1852, da Hästens begyndte at bygge senge, var der ikke mange, som talte om miljøet. Men det gjorde vi. For vi vidste også dengang, at det naturlige altid er bedre. Ikke kun for din komfort, men også for vores miljø. Og ligesom dengang bruger vi udelukkende naturmaterialer i vores senge som den fineste, rene hør, uld og bomuld, omhyggeligt udvalgt fyrretræ – som vokser naturligt og får den maksimale styrke – og ægte, allergivenlig krøluld.

Forskellen er ikke kun synlig med det blotte øje. Det er også noget, man kan mærke – og have det godt med. Tænk, at man faktisk kan ændre verden en lille smule hver nat, mens man sover.

 

Hästens samarbejder med Sveriges største uldekspert, Alan Waller.

 

 

Central Møbler Odense AS

Magnoliavej 3-5

5250 Odense SV

+45 6617 5436

Åbent:

Man-torsdag 9.30 - 17.30

Fredag 9.30 - 19.00

Lørdag 10.00 - 14.00

EN SERVICE DU IKKE FINDER ALLE STEDER!

- som en naturlig del af vores service bliver alle møbler leveret og samlet i dit hjem.  Ligesom vi tager den tomme emballage med igen !

Reoler monteres på væg mod et gebyr på kr. 125,- pr. enhed.

- følg os på Facebook

ERHVERVSAFDELING

Central Møbler ERHVERV skaber fleksible og individuelle løsninger, der fremmer kreativitet, velvære og øger effektiviteten.

Kontakt Jørgen Lunde!