HOME   |   MAIL   |    KONTAKT

CENTRAL MØBLER ER GRUNDLAGT 1927 I ODENSE AF SNEDKERMESTER A.P. HANSEN

4 generationer - 90 år med designmøbler...

 

AAL 92/82

by

HAY / Hee Welling

About a Lounge Chair 92/82

HAY’s “About” serie er deres mest alsidige møbel serie. Det begyndte med en stol og voksede til en serie med næsten ubegrænset potentiale. Med denne serie har Hee Welling beviset at en stærk idé kan indeholde et væld af udviklingsmuligheder. I dag indeholder serien spisebords- og konference stole, kontorstole, barstole, lounge stole, borde og som det seneste tiltag en sofa. About serien er en sand pragmatiker. Serien kan blande sig ind eller skille sig ud. Alt efter hvilket udtryk man ønsker. De mange farver og stofmuligheder er en særlig funktion. Som tillader dig at justere designet, uden at gå kompromis med det grundlæggende koncept.

Den højryggede “About a Lounge Chair” har en majstatisk aura med en damp bøjet ramme, som fremhæves med en lidt mere åben skal. Mens den lave udgave har et mere intimt udtryk, har den højryggede et mere rummeligt udtryk.

Begge udgaver kommer med en minimalistisk træ ramme, hvilket giver stolen en lidt mere kantet udtryk. Fremfor de runde træ ben. Uanset hvilken understel der vælges, er About a Lounge Chair komfortabel og en funktionel skulptur.

 

 

Design HAY / Hee Welling

HAY

Lænestole:

Carl Hansen  //  Conform  //  Fritz Hansen  // Fredericia  //  HAY  //  Eilersen  //  Erik Jørgensen //  Mogens Hansen  //  Getama  //  Berg  //  Montana  // Bruno Mathsson  //  Varier  //

 

About a Lounge

Chair

Hee Lounge

Central Møbler Odense AS

Magnoliavej 3-5

5250 Odense SV

+45 6617 5436

Åbent:

Man-torsdag 9.30 - 17.30

Fredag 9.30 - 19.00

Lørdag 10.00 - 14.00

EN SERVICE DU IKKE FINDER ALLE STEDER!

- som en naturlig del af vores service bliver alle møbler leveret og samlet i dit hjem.  Ligesom vi tager den tomme emballage med igen !

Reoler monteres på væg mod et gebyr på kr. 125,- pr. enhed.

- følg os på Facebook

ERHVERVSAFDELING

Central Møbler ERHVERV skaber fleksible og individuelle løsninger, der fremmer kreativitet, velvære og øger effektiviteten.

Kontakt Jørgen Lunde!