HOME   |   MAIL   |    KONTAKT

CENTRAL MØBLER ER GRUNDLAGT 1927 I ODENSE AF SNEDKERMESTER A.P. HANSEN

4 generationer - 90 år med designmøbler...

 

Klim

Har du først valgt et Klim reolsystem, har du samtidig valgt et af de mest fleksible reolsystemer på markedet med højeste kvalitet. En Klim reol dækker ethvert behov, du måtte have for indretning af boligen - lige fra opholdsstuen og spisestuen over entréen til kontoret.

Klims reollinje består af to modulære reolsystemer - systemerne 2000 og 3000. Grundpillen i systemerne er et bredt udvalg af grundmoduler, der spænder over fire dybder, fire bredder og hele otte forskellige højder. Kombineret med døre, skuffer, bakker m.m. giver dette et meget stort udvalg af færdige reoler. Derudover er der fremstillet en række specielle moduler, der tilgodeser de behov, du måtte have for placering af TV, video og musikanlæg. Der er således åbnet for at du kan finde netop den reol, der passer dig - enten blandt de færdige katalogopstillinger, eller ved selv at kreere din ønskereol.

 

 

Central Møbler Odense AS

Magnoliavej 3-5

5250 Odense SV

+45 6617 5436

Åbent:

Man-torsdag 9.30 - 17.30

Fredag 9.30 - 19.00

Lørdag 10.00 - 14.00

EN SERVICE DU IKKE FINDER ALLE STEDER!

- som en naturlig del af vores service bliver alle møbler leveret og samlet i dit hjem.  Ligesom vi tager den tomme emballage med igen !

Reoler monteres på væg mod et gebyr på kr. 125,- pr. enhed.

- følg os på Facebook

ERHVERVSAFDELING

Central Møbler ERHVERV skaber fleksible og individuelle løsninger, der fremmer kreativitet, velvære og øger effektiviteten.

Kontakt Jørgen Lunde!